schoenzaandam

Alles voor het uitzoeken van schoenen

schoenzaandam

Over ons

Schoenzaandam wordt bijgehouden door het bloggerscollectief. Dit collectief focust zich op het aanbieden van relevante content voor een tal van uiteenlopende onderdelen. Het bloggerscollectief is een gratis initiatief van geïnteresseerde burgers, specialisten en journalisten. Door gebruik te maken van onze websites, kom jij altijd achter de beste feiten en de meest diepgaande informatie. De volgende websites horen bij het bloggerscollectief:

babytoplijst.nl

woongoedflakkee.nl

https://bauernhof-bracker.de/

Ons team (het bloggerscollectief)

Natisha Koelibali

Natisha is onze hoofdredacteur. Met jarenlange ervaring en een vlugge pen schrijft ze de meest interessante blogs. Ze kan als geen ander feiten vertalen naar goed lopende en prettig leesbare zinnen. Het brein achter het bloggerscollectief.

Rori van Doornen

Van Rori zul je niet snel een blog lezen. Hij is vooral verantwoordelijk voor de technische zaken. Hij zorgt ervoor dat alle websites online blijven en dat de blogs goed ge├╝pload worden. Rori is een echte HTML-er. Geen code is hem onbekend.

Joyce van der Burgh

Onze Joyce is een echte speurneus. Met een goede dosis nieuwsgierigheid speurt ze het web af naar de meest gestelde vragen en combineert ze die vragen met goede antwoorden in de vorm van feiten. Als Joyce iets niet weet, dan heeft ze een half uur later het antwoord.

Simba

En natuurlijk als laatste onze trouwe viervoeter Simba. Simba zorgt voor sfeer op onze kantoor. Simba zoekt samen met Joyce naar de leukste feiten en antwoorden op lastige vragen. Het is dat Simba geen toetsenbord kan besturen, anders was hij zeker auteur geweest op de blog.

Ons kantoor

Ons prachtige kantoor ligt in het centrum van Groningen. Vanuit deze hub schrijven wij alle content.